Tuesday, March 1, 2011

Halkali Havlu Kenari Modelleri Halkali Havlu Oyasi Cesitleri


    Halkalı Havlu Kenarı Modelleri

    Yeşil Pullu ve Halkalı Havlu modelleri

    Kırmızı Halkalı Havlu Modeli

    Pullu Havlu Kenarı Modelleri

    Sarı Halkalı Havlu Modelleri

    Penpe Halkalı Havlu Kenarı Resimleri

    Rengarenk Havlu kenarı Modeli

    Türk kızlarının Cehizlerinde olmazsa olmazlarından biriside damat havlusu ve dantel modelleri çeşitleridir. Danteller örülürken cehizde olması gereken veya Damat bohçosunda olması gerekenler den bir kaç taneside halkalı havlu kenarıçekilmiş modellerden birisidir. Şayet bohçada havlu yoksa gelinin yani gelin kızın eksiği var demektir. Gelin kız en güzel ve en yeni çıkan havlu örneğinden kendisine seçerek bir kaç tane havlu kenarı ve havlu kenarı örnekleri nden en yeni olanını bulur ve çehizinin en üstüne sergilenmek üzere havlu kenarı modelleri açar ve gelen misafirlerine gösterir. Bu olay bizim gelenek ve göreneklerimizde vardır.

    Şindilerde ise en çok tutulan Dantel havlu kenarları modelleri ile oya örnekleri değişik orjinal halkalı modeller den daha çok tutulmaktadır. Genç kızların havlu danteli modellerinden kenar danteli çeşitlerinden oluşan bu güzel resim galerisini sizlere sunmaktayım.
    bayanların Halkalarla örülen güzel değişik bir havlu kenarı danteli mevcuttur bu modeli bulamadım bulunca en kısa sürede sizlere resmini çekip vereceğim.
    Havlu türlerine en çok yakışan ise halkalı havlu danteli ve halkalı danteller gelmektedir. Dantelle örülmüş elişi havlular ve dantel havlu kenarları örneklerini bu kadar hoş gösteren cıvıl cıvıl renkleri ve desenleridir. Halkalı havlu kenarı na birde pullu dantel modelleri ve pullu örnekler eklenince tabiki bu HAVLU MODELLERİ nin Seyrine DOYUM olmuyor. Pullu havlu modelleri pul ile havlu kenarı dikilerek pullarla yapılan havlu kenarı danteli türlere göre daha sağlam olduğu tarafımdan gözlenmiştir. Pullu dantel modelleri oldukça bol dantel çeşitlerinin arasından nasıl yapılır, nasıl örülür diyenlere bu sayfamızdan bakılarak resimlerideki motiflerden örnekler çıkarabilirseniz kesinlikle sizlerde bu güzelliklerden bir kaçının sahibi olabilirsiniz. kalpli havlukenari Dantel Örnekleri yeni evlenecek kızların en çok tercih ettikleri türlenden birisidir. Daha sonra ise Havlu Kenarları halkalı türleri gelmektedir. Umarım sizlerde halkalı havlu kenarı çeşitlerini ve havlu kenarı modellini beğeneceksiniz. www. yenimoda.blogspot.com ailesi olarak sizlere bu havlu kenarı örnekleri sunmamızdaki amaç ve gaye size güzel örnekler verebilmektir. Simli Havlu ve simli havlu kenarı desinlerinide birkaç sonra ki konumuzda sizlere vereceğim. Sevgiyle Kalın Mutlu KALIN der sevgilerimi sunarım.Source URL: http://hayleyatwellstuff.blogspot.com/2011/03/halkali-havlu-kenari-modelleri-halkali.html
    Visit hayley atwell for Daily Updated Hairstyles Collection

Popular Posts

My Blog List

Blog Archive