Tuesday, March 1, 2011

Çocuk Süveter Modelleri ve Yapılışı Dikişsiz Süveter Örnekleri


    Bebek Süveter Örneği Kuşlu ve çicek işlemeli Süveter

    Örgü Bebek Elbise Modeli Yeşil ve beyaz renkli

    Kışlık Erkek çocuk için Süceter modeli 2 renkli ipten örülmüş.

    Bazı Bayan örgü ve moda sitelerinde basit bebek süveteri yapımı diye bir çok konu gözüme çaptı benim için bebek örgüleri çok önem taşıyor çünkü bir anne adayı olarak bebekler için örgü modelleri ne şimdiden merak sardım gerçi babası daha olmasada piyasada :) fakat olmayacak diye bir durumda yok yani anlayacağını. Şimdi bebek süveter modelleri ve bu bebek örgüsü anlatımı ile birkaç lakırtı edelhim sizlerle.

    Bebek süveter modelleri ve yapılışı daha çok kalın şiy ve yünlü ipliklerle örülen örneklerden olan basit bebek süveter modelleri göz önüne alalım. Bebek örgüleri ve yapılışları denince akla hemen Derya Baykal Örgü modelleri ve bebek süveteri modelleri akla geldiğinden deryahanımın yaptığı bir iki örnek resimli bebek süveteri ni sizlere vereyim, örmesi çok basit olan ince işi az olan bu süveter modelleri ve yapılışları ise kolay olan örgü işi bu seri çeşitler hem kız çocukları için hemde erkek çocukları için süveter modelleri ve yapılışını kapsamaktadır. hep örgü dünyasında 2 düz 1 ters dedikleri işlemeli dıkıssiz bebek süveteri yapılışı gibisinden tırı vırı copy past türü yazılarla karşılaştım ve kendimce uyuz oldum. O bakımdan bebek süveterleri nasıl örülür nasıl yapılır diyen bayan arkadaşlarıma mutlaka bir bilenden tarifi almalarını öneririm. Bebek süveterleri örmesi resimli anlatımı tercih eden siteleri esefle o bakımdan kınıyorum.

    En yeni Bebek süveter modelleri ve yapılışı diye ber aratın google.com.tr de dikişsiz bebek yeleği yapılışı diyen 1 ton siteye yönlendirecektir ama bir bakın hepside birbirinden alıntı çalıntı konulardır. Dikişsiz bebek süveteri nasıl örülür bana anlat deseniz inanın bende öremem ama bir ören komşumuz dan erkek çocuk süveter modelleri yapılışı nı anlatan video görüntülerini sizlere yakında çekip inşallah anlatacağım. Bazı yünlü ve simli iplerle bebek suveteri modeli yapilisi nı en şık ve çok güzel bazı desenli bebek süveter örneği ve resim lerini sunmakla siz degerli www.yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerime fikir ve görsel olarak bebek yelek süveter örneklerini sunmak istedim. Kız ve erkek çocuk iki renklı süveter örnekleri benim en çok sevdiğim örneklerdendir sade tek renk dikişsiz bebek süveteri modeli satan dernek local ve yerler bilen arkadaşlar varsa lütfen yorumlar kısmında bilgi versinlerki bizlerde onlardan öğrenelim. Hepinize selam ve sevgilerimle yenimoda blog ziyaretcilerim.

    Dikişsiz Bebek Süveteri Modeli Ve Yapılışı çok basip kapşonlü örgü süveter modeliSource URL: http://hayleyatwellstuff.blogspot.com/2011/03/cocuk-suveter-modelleri-ve-yapls.html
    Visit hayley atwell for Daily Updated Hairstyles Collection

Popular Posts

My Blog List

Blog Archive